| ana_3285 a întrebat:

Mi-a aparut de ceva timp, cateva luni chiar, p ambii sani niste pete. la inceput p stangu, a fost una singura si mai mare, cam cat unghia. dar p parcurs mi-au aparut mai multe mici sub forma unor punctulete asa si pe stangu si p dreptu. le-am numarat si sunt vreo 15, iar cand imi fac baie se inrosesc si se cunosc foarte tare, dar nu am mancarimi nu m deranjeaza. dar nu stiu de la ce ar putea fi...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| herbalist a răspuns:

Poate fi o alergie la ceva anume care se manifesta doar in zona sanilor sau cel mai posibil o problema dermatologica pe care te sfatuiesc sa o tratezi din timp pentru a nu genera un pericol mai mare. fa ti o programare la un medic dermatolog si in cel mai fericit caz vei scapa doar cu o alifie pe care sa o aplici. bafta in continuare si sanatate maximawinking