Remediul natural este sa aplici pe locul vanataii o bucata de carne cruda. Intre timp, pe masura ce-ti amintesti, sa pui comprese cu gheata. Acestea fac ca vanataia sa se retraga incet, incet. Exista si la farmacie unguent special pentru asa ceva. Eu am folosit unul pe baza de galbenele, cand m-a muscat... Glumeam! Acum gasesti o gama variata de sortimente. Si, pe viitor, fereste-te de cei sau cele care musca. Sanatate!
Dupa ce a aparut vanataia, nu prea ai ce sa-i mai faci ca sa-i grabesti vindecarea. Pentru durere, orice unguent antiinflamator e bun sau o foaie de varza alba strivita bine si pusa intr-un pansament pe vanataie.
Nu-ti fa atatea probleme, la meciuri te mai lovesti mai cazi acumulezi vanatai, cine crezi ca le baga in seama
iar pentru durere aplica o crema antiinflamatoare dar mai bine intreaba-ti antrenorul
@emanuellex ok
@darklady ai dreptate cu fondul de ten.ca o sa transpir si etc.
@mami da stiu. dar problema este ca se vede foarte urat, si na ...eu nu prea am avut vanatai la viata mea:-s
Am inteles sfaturile voastre, va multumesc! :*
Poti folosi geluri pentru dureri, cum ar fi Fastum gel sau Voltaren. Daca vrei sa nu se mai vada, acopera cu fond de ten.
Iti recomand unguent tamus, e din plantute, te dai cu el si masezi. gasesti la plafar.
Pai numai fond de ten nu'ti trebuie fiindca o sa transpiri sh o sa se scurga...in fine, va arata dezgustator...incearca cu niste pudra eventual