| Lsydn a întrebat:

Mi-a apărut recent o gâlmă la colțul maxilarul lângă ureche și nu știu ce este. Îmi puteți spune ce este și care este cauza? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cine nu stie ce este? De obicei este gâlmă. Mergi la medic.

| helpforyou a răspuns:

1. Inflamarea ganglionilor limfatici: aceasta poate fi cauzată de o infecție sau o afecțiune autoimună.

2. Absces dentar: O infecție a unui nerv sau țesut moale din jurul unui dinte poate cauza o gâlce la nivelul maxilarului.

3 Sinuzită: Inflamarea sinusurilor poate duce la dureri de cap și gâlce la nivelul maxilarului.

| ZappyTv69 a răspuns:

Probabil este un ganglion umflat. Te poti duce la doctor, sau preventiv iti poti lua Nidoflor. Pe mine m-a ajutat, dar tot e mai bine să te duci la doctor.

| gabicoo a răspuns:

E un ganglion umflat! Mergi la doctor!

| Adelina4679 a răspuns:

Este o adenopatie.(inflamarea ganglionilor limfatici) acest proces are loc cand in corp exista o infectie, inflamatie. Avand in vedere pozitionarea este mai mult ca sigur vorba de o infectie dentara / eruptia unei masele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a mai iesit un ou

| qathaliyn a răspuns:

Mergi la medicul de familie, e gratis. Du-te repede până nu se agravează!

| Violleta2022 a răspuns:

Este un ganglion limfatic infalmat, care denota o infectie in corp.
Mergi la medicul de familie pentru analize si investigatii medicale.