| Assunta_Lupsa_1993 a întrebat:

Mi a aparut un furuncul in zona genitala ce sa fac ca sa mi treaca? Daca ati mai patit ce ati facut ca sa va treaca? va rog din suflet ajutor, farmacista a zis ca nu imi trebuie nici un medicament sa mi treaca si ca o sa treaca de la sine.Mi e frica sa nu ma infectez daca imi vine menstruatia, adica nu pot pati nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nicusor222 a răspuns:

Hopa, hopa penelopa.
Cam dureros in acea zona, iar la farmacie nu vei gasi nimic.
Este copt? Daca DA, Gaseste o foaie de varza si pune pe aragaz sa se incalzeasca, dupa care o pui acolo peste el, dar foaia de varza sa fie cat mai calda, cat poti tu sa rezisti, FARA SA TE OPARESTI ca se complica treaba si nu am facut nimic. O lasi 30 min, dupa care pui iar.
Vei scapa usor, usor. Furuncul e foarte scarbos la capitolul durere, iar zona aia... of tu. Hai ca reusesti.winking

| Assunta_Lupsa_1993 explică (pentru nicusor222):

Hahaha,multumesccccc de sfatttt, inca nu e copt

| nicusor222 a răspuns (pentru Assunta_Lupsa_1993):

Kpl. Incearca sa pui si acum ca poate il trage happy Nu se intampla nimic rau

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pune comprese cu rivanol rece, tinut in frigider