| ionnik a întrebat:

Mi-a cazut si inca imi cade foarte mult parul si am numai 16 ani crying
de la ce poate sa-mi cada parul? aveam un par foarte des inainte si se rareste pe zi ce trece! de ce?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| campanario a răspuns:

Cauta Keratina lichida, se aplica pe parul umed si se usuca cu foehnul happy pentru ca acctioneaza doar cu caldura. Pe mine m'a ajutat enorm si mi l-a si reparat. O folosesc odata pe saptamana. Se gaseste in farmacii. Mie imi cadea din cauza stresului, si imi cadea pe suvite! Actueaza acum ca mai tarziu nu ai sa poti sa il recuperezi, cazul meu. Am reusit sa opresc caderea, dar de recuperat parul cazut, mai greu... Uleiul de masline este de asemenea foarte bun! Succes

| Alien a răspuns:

Din cauza lipsei de calciu!
Organismul are nevoie de calciu pentru mentinerea sanatatii oaselor, pielii, parului si unghiilor!
Nu degeaba multe persoane care nu includ in dieta lor si produse lactate se plang de diverse afectiune, cauzate in mare parte de lipsa calciului in sange. Insa, exista si situatii cand nu este posibil consumul de lactate si ne referim aici la intoleranta la lactoza si atunci evident este nevoie de consumarea unor alimente bogate in calciu.
Migdalele contin mai mult calciu decat orice alta varietate de nuci, de asemenea sunt surse bune de fibre, acid folic, magneziu, potasiu si proteine.
Brocoli, Este bogat in calciu, fier, magneziu, potasiu si vitaminele C si E.
Smochinele
Sunt o sursa excelenta de calciu, fier, magneziu, potasiu si fosfor.
Pentru o asimilare mai usoara poti lua ca supliment alimentar si vitamina C!

| dolyan a răspuns:

Nu am idee, dar iti dau un sfat, nu astepta raspuns de la noi! Chiar daca nu toti sunt la fel de paraleli ca mine, nimeni nu are de unde sa stie! Poti afla doar facand niste analize! Succes, sa imi spui ce ai facut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti oamenii pierd zilnic in jur de 60-100 de fire de par pe zi, dar din pacate datorita stresului si neingrijirii adecvate multe persone pierd cantitati mai mari de par, rezultatul fiind o rarire vizibila a acestuia

| KidDo_4008 a răspuns:

Pai ori esti prea stresata. ori lipsei de calciu happy
incearca sa folosesti produse impotriva caderii parului :*
succes!