Teoretic, ar putea să scoată şi măseaua neieşită, dar, de obicei, recomandă să vii după ce a ieşit.
Ţin minte, doar mi-am tăiat gingia deasupra ei, ca să erupă mai uşor.
Dar mai bine întreabă stomatologul ce e de făcut. Fiecare caz poate fi diferit.
Eu am rezolvat problema, scoţându-le.
Este mult mai puţin complicat şi neplăcut, decât mă aşteptam. Mai mare e deranjul de a le avea în gură şi de a simţi o permanentă incomodare.
Mai bine scapă de ele, nu o să regreţi. Oricum nu ai nevoie de ele, iar fiind de o calitate proastă, se şi strică mult mai repede.
Ai nevoie de dinţi inutili, dureroşi şi cariaţi în gură? Eu zic că nu.
Iar maxilarul chiar dacă va mai creşte, tot va fi insuficient.
Da, e extrem de incomod, nu mai pot manca, doare foarte tare.
de fapt durerea nu vine de la maseaua care a mai crescut dintr-odata (era deja crescuta), mai am una pe aceeasi parte, s-a umflat gingia, si nu e crescuta inca.
de aici si frecarea si durerea.
stii cumva, se scoate maseaua de minte desi nu e crescuta, e sub gingie? ma gandesc sa nu apara complicatii mai mari decat operatia pentru molarul iesit...
Teoretic, ar putea să scoată şi măseaua neieşită, dar, de obicei, recomandă să vii după ce a ieşit.
Ţin minte, doar mi-am tăiat gingia deasupra ei, ca să erupă mai uşor.
Dar mai bine întreabă stomatologul ce e de făcut. Fiecare caz poate fi diferit.
Maseaua de minte oricum nu are zile multe si nici nu te ajuta cu nimic la masticatie, poti sa o scoti oricand doresti daca te deranjaza ca cine ti-a zis de hemoragie nu prea le are cu stomatologia, eu doar ce am scos una si nu a fost nici o hemoragie
Mi-e flica (((
daca fac hemolagie si mol?