| BuBu_7744 a întrebat:

Mi-a iesit ASLO foarte mare si doctorul mi-a prescris MOLDAMIN incepand de sap viitoare. Am citit cateva articole pe net ...si am auzit ca este foarte dureros.Am inteles ca daca se amesteca cu xilina, nu doare aproape delocsadvreau raspunsuridau fundita:-

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu e voie sa-l amesteci cu Xilina, ii reduce eficienta. Pune imediat dupa injectie o compresa cu apa rece pe sold, in 5 minute nu te va mai durea deloc.

Răspuns utilizator avertizat
| кא๔ a răspuns:

Moldaminul nu da rezultate te asigur. Incearca la medicul homeopat iti va prescrie o reteta si treptat va scadea.
MAma mea a avut aslo apropaoe 800 si a facut o luma moldamin si nu a avut efect insa cu medicamente homeopate ia scazut oana la 300...
Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut 6 luni... si depinde cine iti face aveam 7 ani si sincer nu a durut foarte tare :-) bafta sa nu iti fie frica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac de 3 luni moldamin cu xilina, nu influenteaza negativ efectul moldaminului, deci fa-l impreuna cu xilina

| Anonymus123 a răspuns:

Nu are efect...am avut aslo 400 si am facut 3 luni moldamine 1/saptamana si am avut dupa aslo tot 400 n-are efect...