anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a iesit la analize EO%(eozinofilie) 9, 4 si am inteles ca este foarte mare.Ce asta...si ce trebuie sa fac? E grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Nu cred ca este ceva grav.
Cauzele pot fi multe: boli imune, boli endocrine, alergie la un medicament, etc.
Un control amanuntit nu ti-a dat?
Ai fost la medic?

Sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru DraudeS):

Pai nu inca, am facut, doar analizele si asta mi-a iesit mare si mi-a spus ca este legat de ceva viermi intestinali...

| DraudeS a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna seara!

Da, viermii intestinali pot cauza cresterea de euzenofile din sange.
Medicul o sa-ti spuna mai precis.

Sanatate!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fie esti alergic la ceva, fie ai paraziti intestinali. Ar trebui sa te vada un alergolog si sa faci niste examene coproparazitologice

| Raniia a răspuns:

Sigur ai paraziti intestinali.Du-te la medicul de familie iti va da sa faci un ex.coproparazitologic si daca se confirma vei primi tratamentul potrivit in raport cu varsta ta.Incearca sa ti o igiena riguroasa-spalatul mainilor corect cu sapun, insistand bine sub unghii si taiate scurt pentru ca acolo se depoziteaza ouale de paraziti.Fructele sa le speli bine si usturoiul este fff bun sub forma de mujdei.Este necesara o igiena desavarsita tratament si totul se rezolva.O seara linistita iti doresc!

| viotedy a răspuns:

Poate fi o infectie, inflamatie, alergie, daca iti mai da si alte analize de ex.scaun,doctorul de fam iti da tratament.si apoi la cum se fac analizele in Romanica...stai linistita ca nu e grav.si daca ai tenie de ex ies asa.