anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a ieșit la exudat stafilococ auriu in gat, iar analizele la sânge toate bune. Nu am simptome și doctorul a zis că sunt doar purtător fiindcă analizele sunt bune. Doar că am dureri de degete și genunchi, pot fi de la stafilococ daca la analize nu a ieșit nimic? Le am de 3 ani doar că vara nu mă dor deloc și nu mă dor foarte rau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| WhiteLife a răspuns:

Daca doctorul ți-a spus că ești purtător, atunci așa e. Daca nu ai incredere în medic, repeta analizele la o ta clinica și schimbă medicul. Deasemenea, daca sunt primele sunt mai vechi decât infecția cu stafilococ, înseamnă că sunt din alta cauza.

| zilog a răspuns:

Argintul coloidal ionic desinfecteaza ce atinge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Știam că streptococul da astfel de dureri, da e posibil că durerile sa fie cauzate de stafilococ... oricum nici eu nu mai știu ce am citit de la ipohondrie am crezut și eu că am stafilococ o perioada nu puteam dormi de frica aveam coșmaruri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai sa te puna pe antibiotic si albastru de metil

| Dana2103 a răspuns:

Ia albastru de metil si baga pe gat