| AliceHamingway a întrebat:

Mi-a intarziat ciclul 3 saptamana ce fac? intrebare de fete

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emima a răspuns:

Pai daca nu mai esti virgina ar trebui sa-ti faci un test de sarcina iar daca esti virgina e o dereglare mie cand eram virgina nu mi-a venit 3 luni si m-am dus la gineolog si mi-a dat niste pastile

9 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Dacă vârsta ta este sub 16 ani este absolut normal să întârzie.
Dacă ai peste 16 ani este un motiv de îngrijorare și trebuie să te duci la un medic ginecolog pentru investigații și sfaturi specializate.

Multă sănătate.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă nu ai avut contact sexual neprotejat, mari motive de îngrijorare nu sunt, întrucât, dacă eşti la o vârstă fragedă, menstruaţia neregulată este normală. În orice caz, ar trebui să mergi la un medic ginecolog pentru a afla care este problema.
Sănătate!

| elena a răspuns:

"Mia" te cheama? Intrebarea ta este fara explicatii, dar ai primit destule raspunsuri, tocmai din acest motiv, care sper, ca te-au lamurit.

| jojo_2491 a răspuns:

Un copil

| IustinaSiAtat a răspuns:

Daca ai sub 16 ani.atunci e ok.nu ai dc sa te ingrijorezi... daca ai peste 16 ani ar trebui sa te duci la un doctorwinking
sper ca te-am ajutatwinking

| Razvan4414 a răspuns:

Ai avut de curand un contact sexual?
Daca da este o mare problema... o sa ai un borachappy scuze de exprimare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai calma asteaptakiss de ex daca intarzie 3 luni mai asteapta 3 la fix 6 luni ar trebui sa vina.nu e nici o problema numai daca esti virgina daca nu mai esti inseamna ca esti insarcinatasad dar daca esti virgina nu iti fa probleme mai asteapta 3-6 luni maxim daca nu du-te la medickiss pa-pa

| MicutzaaPooh a răspuns:

Posibil sa ai niste dereglari hormonale sau esti insarcinata?

| IAMsterdam a răspuns:

Ai facut sex neprotejat?