anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi'a intrat o aschie in incheietura mai jos de la unghie mana dreapta, degetul mijlociu si ma inteapa foarte tare cand ating, ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Scoate aschia cu un ac sterilizat (la flacara); apoi dai cu alcool, bandajezi sau dai cu un gel protector si gata.

| Amy a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi la doctor, dar daca nu te deranjaza prea tare, poti sa o lasi asa, pentru ca va iesi cu timpul.

| Lorena_9308 a răspuns:

Pai ar trebui sa o scoti, daca o lasi acolo se poate infecta si o sa te doara tot mai tare

| Loka a răspuns:

Incerca cu un ac nu doare de loc si nu ti-l bagi in deget, doar asa cu varful incerca, chiar merge. e pe bune.si eu incercat si mi l-am scos

| CossMii a răspuns:

Ar trebui cel mai grav sa te duci la doctor

| Timee೩ a răspuns:

Da logic ca avem sfaturi pentru tine.happy doar esti unul de. a nostru`

Prima si prima data trebuie sa chemi pe cineva langa tine si sa ai si o penseta.
Apoi trebuie sa strangi unde iti e aschia si cu penseta o scoti.happy

Sper ca te.am ajutat.winking