| Elelena65 a întrebat:

Mi-a intrat spumă de ras în ochi, ochiul nu m-a usturat dar problema e că după câteva secunde mi-a venit în gât un gust amar și cred ca a fost de la spumă. Întrebarea mea este, poate să fie toxică, în condițiile în care nu am înghițit dar intrându-mi în ochi mi-a venit după în gât gustul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Stai liniștit. Nu ești în pericol de moarte. laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Raspuns nu ai nici pe dracu, esti sanatoasa tun

| sierra1 a răspuns:

"spumă de ras...nu am înghițit dar intrându-mi în ochi mi-a venit după în gât gustul"

ai tu vreun orificiu/canal/legătură direct, de la ochi la gât?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru sierra1):

Am fost operata de cataracta si mi-am pus picaturi luna jumate. Uneori simteam in gat gust amar. Poate scapam mai mult. Poate are legatura.

| Recedaniel4 a răspuns:

Nu,pentru este canditate mica si nu ai nimic.

| Holiday a răspuns (pentru sierra1):

"ai tu vreun orificiu/canal/legătură direct, de la ochi la gât?"

Ce crezi, ai. De ce crezi ca faci muci cand plangi? Iar din nas pana in gat, nu mai e decat un pas.

| Holiday a răspuns:

Spuma de ras nu e toxica. Nu e nicio problema. Trebuie sa inghiti multa ca sa ai probleme.