| Wenttmann a întrebat:

Mi-a intrat un cui in picior in partea laterala aproape de gambe, m-a pansat medicul de familie si mi-a pus rivanol. Acum iau pastile oxacilina. Sa umflat puțin in jurul ranei si când calc e aceeași senzație ca la febra musculară. Ieri sa întâmplat. Sa îmi fac griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Ti-a facut vaccinul antitetanos?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti o programare la spital sau undeva sa-ti faca un control.

| Scorpiel a răspuns:

Poate trece prin tratamentul ad hoc stabilit in casa, dar mult mai sigur pentru sanatatea ta e un control la spital unde mai mult ca sigur o sa fie vorba si de injectii antitetanos (exista riscul ca cuiul sa fi fost ruginit)

| StefiChan8D a răspuns:

Nu, va trece. Nu sunt cine stie ce cuiele, nu trebuie sa mergi la urgente, doar la doctorul de familie. Deci doar astepti pana trece.

| Mario76 a răspuns:

Antitetanos nu ti-a facut? Ar cam fi cazul. Cat priveste umflatura din jurul ranei, este normala. Anticorpii au trimis acolo soldatii si ei lucreaza. Probabil a aparut si roseata. Oxacilina a dat-o pentru evitarea unei infectari ce poate duce la cangrena, daca nu este tratata corect si la timp. Nu era rau daca iti dadea si tetraciclina alifie, sa dai pe rana.

| Wenttmann explică:

Mario mi-a dat si tetraciclina, observ ca astăzi aproape sa desumflat de tot si a scăzut si acea "febra musculara" cand calc. Sper ca va trece. Va mulțumesc!