| LaviniuA a întrebat:

Mi-a ramas mancare intre dinti, am bagat ata dentara si degeaba. Nu a iesit. Tot simt ceva acolo. Cred ca e carne.
M-au luat anxietatile.
O sa am probleme cu gingia? crying sau ce se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Clatesti foarte bine locul cu apa (la temperatura camerei) si cureti eventualele resturi cu o scobitoare (de lemn), din afara si dinauntru.
Repeti cele doua procedee de cate ori este nevoie (2-3 ori) pana la curatire cumpleta.

| dullcat a răspuns:

Daca se intampla asta mereu, timp de ani buni, da, vei ajunge, cel mai probabil, la probleme cu gingia. Daca se intampla rar, vei supravietui just fine, nu mai plange.

| LaviniuA explică (pentru dullcat):

Mersi pisicutzo laughing mi-ai sters o lacrima. chiar ma simt imbarbarbatata happy

| dullcat a răspuns (pentru LaviniuA):

Bun asa.laughing Nu ar strica sa ai si o periuta interdentara pentru astfel de cazuri?

| Invictusman2025 a răspuns:

Ești devastată că ți-a rămas mâncare în dinți rolling on the floor daca nu aveai ce sa mănânci ce te făceai?
Încălzește apa apoi adăugă o linguriță de sare și clătește-ti gura 30 de secunde! Daca nu ai carii sau paradontoza, gingivita nu o să ai! Cică m-au luat anxietățile laughing zici că adineauri ai venit de la grădiniță și ai postat întrebarea asta.
Clătește și cu apa de gura, nu te mai stresa că nu ai nimic, dar cu sare funcționează 100% și te scapă și de dureri de masea, dinți.

| LaviniuA explică (pentru Invictusman2025):

Deci incerc asa cu saramura... sper sa functioneze.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru LaviniuA):

Ești pe opulenta scumpete mica mănânci ca oligarhii.
Ești simpatica într-un felhee hee
Fa așa cu apa calda și sare clătești gura 30 de secunde o sa scapi de reziduri. Ar putea fi un început de paradontoza daca la fiecare masa îți intră mâncare între dinți, dar nu e o regulă!

Sunt pe barosaneala*
scumpa mea simpatica laughing

Eu sunt bărbat! Credeam că ești fata, adica te smiorcăi ca o fata nu ca unu de 50 de ani laughing
Sa ai o seara frumoasa.
Vad că nu pot sa cunosc o fata de doamne ajuta pe aici laughing

Pai se cheama TPU, nu Tinder, Bumble. Oricum cauta si aici daca e si Doamne Ajuta!

Am cunoscut eu și aici. Mulțumesc!

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Invictusman2025):

Ce e puicuta cu cocosel? laughing

| Invictusman2025 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu știu, poate se da bărbat de frica! Poate chiar o fi! Eu credeam că e fata că se smiorcăia de la nițel de mâncare în dinți laughing
Între locul ăsta și spitalul 9 nu e mare diferență!

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Invictusman2025):

Si mie imi intra carnea in masele si dinti dar trec cu vederea. O fi avand vreun obsedat si e tematoare sa nu pateasca ceva rau? Mie nici nu imi raspunde, nu i-am facut nimic laughing)

Sunt multi așa pe aici, nu trebuie sa fim rai cu ei/ele happy
De la traume pot fi foarte sceptici! Trebuie lăsate în pace!

Eu sunt și pe caterinca, știu și eu că nu o să îmi găsesc o iubită pe aici.

Bravo nene, deci ai cunoscut pe TPU? pai sa dai si la altii atunci daca tot te lauzi laughing faci si tu o lipeala ceva...

Ii scutesc de traume ..mai bine NU!hee hee
Nu mă laud, nu erau prea reușite happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagi degețelul în gură și scoți bucata de carne de-acolo sau dă cu limba.