Clatesti foarte bine locul cu apa (la temperatura camerei) si cureti eventualele resturi cu o scobitoare (de lemn), din afara si dinauntru.
Repeti cele doua procedee de cate ori este nevoie (2-3 ori) pana la curatire cumpleta.
Daca se intampla asta mereu, timp de ani buni, da, vei ajunge, cel mai probabil, la probleme cu gingia. Daca se intampla rar, vei supravietui just fine, nu mai plange.
Ești devastată că ți-a rămas mâncare în dinți daca nu aveai ce sa mănânci ce te făceai?
Încălzește apa apoi adăugă o linguriță de sare și clătește-ti gura 30 de secunde! Daca nu ai carii sau paradontoza, gingivita nu o să ai! Cică m-au luat anxietățile zici că adineauri ai venit de la grădiniță și ai postat întrebarea asta.
Clătește și cu apa de gura, nu te mai stresa că nu ai nimic, dar cu sare funcționează 100% și te scapă și de dureri de masea, dinți.
Deci incerc asa cu saramura... sper sa functioneze.
Ești pe opulenta scumpete mica mănânci ca oligarhii.
Ești simpatica într-un fel
Fa așa cu apa calda și sare clătești gura 30 de secunde o sa scapi de reziduri. Ar putea fi un început de paradontoza daca la fiecare masa îți intră mâncare între dinți, dar nu e o regulă!
Sunt pe barosaneala*
scumpa mea simpatica
Eu sunt bărbat! Credeam că ești fata, adica te smiorcăi ca o fata nu ca unu de 50 de ani
Sa ai o seara frumoasa.
Vad că nu pot sa cunosc o fata de doamne ajuta pe aici
Pai se cheama TPU, nu Tinder, Bumble. Oricum cauta si aici daca e si Doamne Ajuta!
Am cunoscut eu și aici. Mulțumesc!
Ce e puicuta cu cocosel?
Nu știu, poate se da bărbat de frica! Poate chiar o fi! Eu credeam că e fata că se smiorcăia de la nițel de mâncare în dinți
Între locul ăsta și spitalul 9 nu e mare diferență!
Si mie imi intra carnea in masele si dinti dar trec cu vederea. O fi avand vreun obsedat si e tematoare sa nu pateasca ceva rau? Mie nici nu imi raspunde, nu i-am facut nimic )
Sunt multi așa pe aici, nu trebuie sa fim rai cu ei/ele
De la traume pot fi foarte sceptici! Trebuie lăsate în pace!
Eu sunt și pe caterinca, știu și eu că nu o să îmi găsesc o iubită pe aici.
Bravo nene, deci ai cunoscut pe TPU? pai sa dai si la altii atunci daca tot te lauzi faci si tu o lipeala ceva...
Ii scutesc de traume ..mai bine NU!
Nu mă laud, nu erau prea reușite