Esti bolnava si inca serios. Astea nu sunt menstruatii, sunt niste sangerari anormale care arata ca organele tale genitale sufera foarte grav (ovarele si uterul). Este extrem de important sa te vada un medic cat mai urgent. Nu stiu cati ani ai, dar poti avea chisturi ovariene (o boala extrem de grava, cu urmari pe toata viata) sau alte boli serioase (daca ai peste 40 de ani, chiar tumori de uter). Este esential sa te vada ginecologul urgent.
Stresul nu este implicat intr-o dereglare atat de severa, ci cauza este mult mult mai serioasa.
Mi-a venit cam la 2 saptamani jumate-3. poate e din cauza ca nu vine regulat,sau din cauza stresului
Nu mai sunt virgina, dar nu cred ca e din cauza asta, pentru ca de cand nu mai sunt virgina mi-a venit normal pana luna asta.
Pai daca am chisturi ovariene nu ar trebui sa ma doara, eu i-am spus mamei mele ca mi-a venit iarasi, data trecuta mi-a venit prin 10 acum mi-a venit in 31, nu am peste 40 de ani, am 16 ani
Am uitat sa mentzionez ca mama mea nu stie ca nu mai sunt virgina, deci nu stiu ce sa-i spun si cum sa-i spun. Poate totusi e o dereglare sau ceva.
Mergi la un ginecolog si mie mi s-a intamplat la fel si mi-a dat niste anticonceptionale pentru reglare
vorbeste cu parintii tai...de exemplu cu mama sau o ruda apropiata sau daca nu cel mai bine ar fi sa mergi la doctor
dobrin1019 întreabă: