anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a venit ciclu mai repede cu 15 zile mentionez nu mai iau pastile de 3 luni astept un raspuns va rog multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc in regula, ala nu e ciclu ci o sangerare anormala. Maine dimineata fa-ti un test de sarcina si apoi du-te urgent la ginecolog, de preferat la cel care ti-a recomandat anticonceptionalele si apoi intreruperea lor.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi urgent la medicul care ti-a recomandat acele pastile, doar el iti poate da raspunsul.

| aiurea231223 a răspuns:

Nu iti pot spune sa te alarmezi dar nici nu ii o idee buna sa ignori aceasta problema Mie mi se deregleaza mereu ba imi vine mai repede cu 1-2 saptamani ba imi intarzie vreo 2 saptamani, dar nu tot timpul, cel mai des mi se intampla cand ma duc la strand (vara in special) si este datorat faptului ca apa mi se pare ca este prea rece dar in cazul tau nu iti pot spune ce sa faci, daca este ceva normal sau nu Cel mai bine ar fi sa consulti un medic, deoarece el stie mai multe despre acest gen de probleme decat noi.

| MihaLoveYou a răspuns:

Nu iti face griji, pentru ca e perfect normal, asa e la o anumita varsta se deregleaza si nu mai vine in mod constant. Daca vrei sa ai mai multa siguranta consulta medicul si el iti v-a explica mai bine. Mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebare:
Daca a venit ciclul cu 10 zile mai repede, si nu am luat pastile niciodata, la 17 ani, fiind prima data cand vine mai repede cu atatea zile, ce inseamna? Sanse de a ramane insarcinata daca mi-a venit mai repede cu 10 zile?

| laura15_5036 a răspuns:

Hey, am o intrebare dc nu mai imi vine ciclul de 9zile si mie trebuie sa imi vina pe 20 oare dc? imi puteti spune va rog multumesc:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-a venit ciclu mai repede cu aproximativ 10 zile se poate sa fiu gravida sau nici vorba de asa ceva?