| CristianaMaria a întrebat:

Mi-a venit ciclul astazi dar dupa aproximatix 10 zile mai tarziu decat ar fi trebuit.mentionez ca mereu am avut ciclul neregulat, de 6 ani imi vine tot anapoda, intarziind cu 1-2 saptamani mereu,si mama are ciclul la fel, neregulat si nu a avut alte probleme.eu m-am ingrijorat putin de data aceasta pentru ca a venit ciudat,adica o pata micuta micuta de sange, am pus absorbant si abia a curs putin in atatea ore.ideea e ca am observat ca e maro si e inchegat, nu e lichid si probabil de aceea este impiedicat sa se scurga.ce poate fi? poate fii frigul o cauza sau o fi din alte motive? si e asta un motiv de ingrijorare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| miuuuuxd a răspuns:

Si eu am avut mereu ciclu neregulat, si mama mea la fel, pana la urma nu ai motive sa te ingrijorezi, poate doar ai racit putin. Daca iti faci griji mari, du-te la ginecolog. Mie o farmacista mi-a recomandat sa iau mladite de zmeur ca iti regleaza ciclul si chiar l-a facut sa vina mai aproape de termen asa ca iti recomand, e doar ceva naturist nu chimicale. Funda?

| Maria_Andreea_1997_XqNT a răspuns:

Hmm ciudat. eu zic sa te duci la un ginecolog. El iti va spune daca ai ceva neinregula

| Popescu_Andrea_1999 a răspuns:

Daca pari nesigura un control la doctorul de familie nu strica! Iar daca nu poti sa ii ceri sfaturi mamei tale!

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ciclul tau menstrual este unul neregulat cum s-a dovedit de-a lungul atator ani inseamna ca este vorba de o noua intarziere mai ales daca nu ai avut contacte sexuale in ultima vreme sau daca esti virgina. O vizita la un consult medical de specialitate ar fi oportuna si recomandata.