| KeepCalm a întrebat:

Mi-a venit ciclul de mai bine de 3 ani. Am observat ca produc secretia aceea alba in cantitati mai mari decat pana acum. Ce se intampla? Mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga mea, nu trebuie sa te impacientezi. Esti inca la varsta modificarilor hormonale. Daca secretia nu are miros specific si nu este spumoasa, nu este o problema. Dar pentru linistea ta, ar trebui sa discuti cu mama ta sau sa incepi sa consulti un ginecolog. Trebuie sa incepi sa afli mai multe de la mama ta sau de la medic. In nici un caz, sa nu asculti de sfaturile prietenelor sau cunostintelor. Sub o banala secretie sau sangerare se poate ascunde o boala. Trebuie sa fim sanatoase, chiar daca suntem fecioare!

8 răspunsuri:
| mary_4765 a răspuns:

Hei... te dezvolti anca...nu te speria, totul va fi bine.cu timpul trece tot.pa

| KeepCalm explică:

Nu m-am masturbat draga efimashhee hee
Va multumesc tuturor de raspunsurihappy

| Simona a răspuns:

E mai bine sa mergi la medic pentru a fi sigura :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Ruxi, ceea ce tu numesti raspuns, este dupa parerea mea un spam.

| raluca0306 a răspuns:

Ai vreo carte pentru menstruatie acasa? citesti-o!
secretia alba vine de fiecare data cand trebuie sa iti vine menstruatia!

| efimash a răspuns:

Dar tei masturbat
?

| efimash a răspuns:

Scrie in pm

| BiancaB a răspuns:

Mie mi se intampla cand sunt racita :*