| danielutza a întrebat:

Mi-a venit ciclul in ianuarie, de atunci mi-a venit astfel:februarie nu martie da, aprilie nu, iar luna aceasta nu stiu daca o sa-mi vina.Trebuie sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e foarte ingrijorator ceti se intampla tie. Ai o dereglare menstruala serioasa, care dureaza de multa vreme. Du-te cat mai repede la ginecolog (azi sau maine) si incepe sa-ti faci investigatiile necesare. Cu cat afli mai repede ce ai si beneficiezi de tratament, cu atat mai mari sunt sansele sa nu ramai cu sechele.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

DA! Fugi la ginecolog si endocrinolog!

| macarale a răspuns:

Nu ai precizat ce varsta ai. daca abia ai inceput sa ai ciclu, se poate sa fie si din cauza asta. dureaza cativa ani pana se regleaza. oricum, mergi la un consult, ca sa fii sigura.

| lucilucica a răspuns:

Da eu cred ca va trebiu sa mergi la ginecolog, e o problema destul de serioasa nu sta sa ca si eu am avut aceasta probleme si mi-am zis ca nu este nimic grav dar acum ma confrunt cu alte probleme...asa ca mergi cat mai repede, astfel iti va crea si alte probleme ...multa sanatate

| carmenzo a răspuns:

SCUMPA MEA NU STIU DE CE EXISTA INTREBARI DE GENUL ASTA AICI...EU DACA OBSERV O MICA NEREGULA DAU FUGUTA LA MEDIC! E CEL MAI IN MASURA SA ITI SPUNA CE SE INTAMPLA SI TINE MINTE:NU TOATE PERS SUNT LA FELhappy TE PUP! SPER SA IMI URMEZI SFATUL. MIE CHIAR IMI PLACE SA MERG LA AL MEU DRhappy

| carmenzo a răspuns:

SI TOTUSI... DA AR TREBUI SA TE INGRIJOREZI. CEVA NU E IN REGULA