anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a venit ciclul prima data si vine fffff incet. va rog spuneti-mi ce sa fac sa vina mai repedeee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic, lasa-l in pace, ce motive ai avea sa vrei sa sangerezi mai tare? Durata ar fi tot aceeasi, evident.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu ai ce sa faci, ai rabdare asa e la inceput, menstrele pot fi mai reduse cantitativ sau din contra prea abundente. Bucura-te ca nu faci parte din a 2-a categorie!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă te referi la fluxul menstrual redus, nu este cazul să îți faci griji.
Pentru reglarea/declanșarea menstruației, recomand ceai de crețișoară.
Sănătate!

| Nymphetamine a răspuns:

Nu te lua dupa @Ucigasuldeprostie. Si de ce trebuie sa-ti vina mai repede? Lasa-l sa vina normal pana ti se regleaza.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Mananca 3 ardei foarte iuti!

| dmm a răspuns:

Am auzit ca daca bei coada calului amestecat cu cretisoara ajuta, nu stiti, e adevarat? puppy dog eyes

| dmm a răspuns:

Am auzit ca daca bei ceai de coada calului amestecat cu cretisoara ajuta.e adevarat?

| dmm a răspuns:

12

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

consumi multe lichide in perioada asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing cum sa curga mai repede? nu ai ce safaci.si dureaza la nr de zile in functie de persoana.nu il poti grabii sa curga tot intr-o zi si gata tongue nu. dureaza intre 2-3 pana la o saptamana chiar.dar daca dureaza deja mai mult de atat mergi la un doctor

| emmaEmma19 a răspuns:

Depinde si cati ani ai