| Cristinaaa a întrebat:

Mi-a venit menstruatia astazi dimineata.Nu mi-am dat seama. Fac volei, pentru doua cauze unice: 1.imi place 2.sa slabesc; Totusi vreau sa continui antrenamentele la volei, nu vreau sa ma dau batuta chiar acum din cauza menstruatiei. Ce pot face? Voleiul este visul meu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este absolut normal sa faci volei in continuare. In timpul menstruatiei este recomandat sa faci sport si sa-ti continui stilul normal de viata. De ce sa te dai batuta? Iti pui un tampon si gata.

| AdelinaC a răspuns:

Daca esti la menstruatie asta nu inseamna sa stai legata la pat sau sa nu faci nimic, doar nu este un handicap. Daca te doare burta, ia un Nurofen, poarta niste pantaloni inchisi la culoare si ia un tampon mai mare(cel albastru, de noapte)si gata te duci la volei fara sa-si dea nimeni seama de perioada in care te aflii.

| ROmanWhat a răspuns:

Buna. Din nou big grin cum este si avetismentu trebuie sa consulti doctorul dar eu imi dau ca parerea ca sunt la liceu si am colege in clasa care joaca volei si nu au probleme, dar menstruatia nu este o problema ca sa nu mai joci volei dar nu poti in alea 4 zile de menstruatie.

| maryutza_2205 a răspuns:

...pai poti sa iei o pastila pentru menstruatie daca te doare burtica, nu renunta chiar daca ti-a venit e bine sa faci si sport, doar sa ai grija sa nu te patez poti folosi si un ob,

sper ca ti-am fost d ajutor

ai grija d tine

| dendenysa a răspuns:

Mmmm o sa-ti treaca menstruatia! si daca nu te doare burtica e totul ok nu afecteaza cu nimic daca faci sport, numai in cazul in care iti curge mai mult dar poti folosi un absolbant de noapte si totul e okbig grin. nu te opri dor din cauza astabig grin si daca esti draguta poti sa imi dai o fundabig grin