anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a venit menstruatia de 5 luni, iar luna asta nu mi-a venit.De ce? Este normal? Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anca2999 a răspuns:

La inceput nu e reglata deloc.mi-a inatrziat si o luna jumatate, o sa-ti revina. Este foarte normal.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi o dereglare de natură hormonală, bea ceai de crețișoară.
Pa, pa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este NORMALĂ o astfel de situaţie şi NU ai de ce să te îngrijorezi.

În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.

Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.

Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.

NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.

Toate cele bune.

| Aphrodytha a răspuns:

Din proprie experienta pot zice ca in cazul meu este normal, ( vara uneori nu am deloc, 3 luni) se intampla o data la ceva ani dar am vazut ca este posibil. Nu am nici o problema de sanatate, dar pur si simplu uneori nu imi vine, asta nu inseamna ca la tien este neaparat normal, este o dereglare, atata tot ( in caz ca nu ai avut contact sexual neprotejat...) in ziua de azi si la 12-13 ani auzi pustoaice. ziceam.

| UrbanViolent a răspuns:

Asa e la inceput, calm down :*