| Andreea1095 a întrebat:

Mi-a venit menstruatia duminica dimineata, marti s-a terminat dar astazi dimineata mi-a curs din nou o cantitate mica de sange si spre seara la fel.Ar putea fi din cauza dereglarii hormonale? tin sa mentionez ca am avut amenoree timp de 2 ani si acum am menstruatia foarte dereglata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Andreea nimeni nu poate sti mai bine decat doctorul, trebuie sa te duci la un cabinet de ginecologie, acolo după ce te consultă medicul va stii care sunt cauzele, noi aici ne vazind ne stiind ce sa zice m? Pot fi dereglari hormonale, dar nu te poti culca pe o ureche cum se zice popular, trebuie sa ti faci investigatii medicale analize consulturi ginecologice amanuntite ca sa stii ce ai. Ce varsta ai? Mersi si multă sanatate.

1 răspuns:
| christall a răspuns:

Cred ca e o dereglare hormonala.