Mergi la un control ginecologic nu astepta raspunsuri de la cei care nu stiu nimic, medicul este cel mai avizat sa iti raspunda, poate ai avut dereglari hormonale si de aceea era si menstruatia dereglată
Citind intrebarile tale anterioare constat ca ignori sfaturile noastre unde iti spunem ca tu ai ciclul de tip NEREGULAT de aceea vine ciclul cand vrea el!
ia de reciteste ce ai scris cu luni in urma, ca stai prost cu memoria, cand spui ca nu ai patit-o niciodata, desii 2 luni in urma era aceeasi situatie:
"în 2 Ianuarie | DiannaDi a întrebat:
De regula, menstruatia imi vine la 28 zile. Ultima data, mi-a venit mai repede, la 26 de zile. Acuma e ziua 34 si nu a venit menstruatia..."
Fetita, se pare ca tu ai probleme serioase cu memoria!
vad ca probleme aasta se repeta de multe ori in intrebarile tale si totdeauna minti, spunand ca nu ti-a s-a intampla niciodata!
ia uite aici, inca odata:
în 14 Iunie 2022 | DiannaDi a întrebat:
Mi-a venit menstruația mai repede cu 5-6 zile. Nu mi s-a intamplat asta niciodata. Oare e vreo problema?"
Probabil ai ovare micropolichistice, intotdeauna vei avea o menstruatie neregulata. De ce te-ai panicat mai exact?
Sunt dereglări hormonale.Nu ești singura și nici ultima care pățește asta.Nu este absolut nimic îngrijorător.Ca de exemplu, prima dată mi-a venit pe 8, și în prezent îmi vine când pe 17, când pe 25, și tot așa.Se schimbă iar și iar
Mario1996 întreabă: