| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Mi-a venit prima menstruatie la varsta de 11 ani ..acum fac 18 in iunie. Data cand cand imi venea era 27-28 tinea normal 4-5 zile dureri suportabile de burta etc.
Asta pana la sfarsitul luni decembrie 2011 cand am avut o problema destul de mare de sanatate care nu o pot face publica aici.Mi sa dereglat total ciclul! am dureri insuportabile inainte sa-mi vina data e total diferita niciodata la fel.
Cum sa fac sa mi se regleze? deja am dureri foarte mari cu aproape 2 saptamani inainte sa-mi vina si nu sunt buna de nimic.
Dau fundita happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! nu ai ce sa faci, si nici de la sine nu trece, vorbeste cu medicul de familie, daca nu, poti apela la o doctorita ginecolog si sa ii explici situatia.
O zi buna si frumoasa sa ai!
Ps! daca vrei sa vorbim, lasa-mi id-ul tau pe privat si vom putea vorbi deschishappy

2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Du-te si vorbeste cu un medic in care ai incredere.

| Azµre a răspuns:

Vizita la medicul ginecologic. uite id-ul meu azure. b126149 si vorbim acolo imi spui de problema ta poate am idee sau macar stiu unde sa te indrum