| Elelena65 a întrebat:

Mi-a venit să strănut și când eram pe punctul de a stranuta m-am oprit brusc, pur și simplu a dispărut acea senzație de strănut. Problema e ca atunci când senzația de strănut s-a oprit brusc am simțit o presiune după urechea dreaptă și îmi este teamă să nu mi se fi spart vreo vena pentru că am auzit ca nu e bine sa te abții din stranutat, dar eu nu m-am abținut pur și simplu a dispărut senzația brusc. Credeți că e posibil sa se spargă o vena de la asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

NU, in niciun caz! daca ti se spargea vreo vena ai fi lesinata nu ai mai vorbi cu noi!
Ai auzit bine, poti avea probleme daca te abtii de la un stranut puternic dar numai daca stranutul e pe drum si tu il opresti, il,, franezi" daca pot spune asa dar nu ti se sparge nici o vena de la asta... laughing

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Am citit pe net ca ți se poate sparge un vas la creier dacă te abții din strănutat și nu știu dacă e adevarat

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai prostii ai in cap? Nu s-a spart nimic nici o vena esti tu ipohondră, asta e alta poveste

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Da, este adevarat ca ti se pot sparge vase de sânge in momentul in care te abtii din stranutat insa, daca ti se spargea, nu mai aveai timp sa scrii aceasta intrebare

| BlueSky14 a răspuns:

Nu are cum sa ti se sparga o vena. Daca ti se spargea, ti se facea rau, te durea capul si nu mai puteai sa ne scrii intrebarea asta. Cunosc pe cineva caruia i s-a spart o vena in urma cu cativa ani si stiu prin ce a trecut. Nu are cum ca si eu am stranutat odata si fara sa vreau m-am abtinut si de atunci ramasesem pana seara cu o durere de cap si imi era frica ca am ceva. Dar nu avea cum ca ma fataisem prin oras toata ziua si nu patisem nimic altceva.