| MarisRadu91 a întrebat:

Mi-am achizitionat un tensiometru TOPCOM de inchetura digital, tensiunea mi-a masurato intre 110-130 si 70-80 dar cand am facut 50 de flotari mi-am masurato brusc de vreo 2-3 ori si aveam 108 -115 cu 80-90 straight face wtf? e stricat sau eu sunt stricat? laughing)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Tensiometrele digitale nu sunt foarte precise. Pe langa asta un tensiometru trebuie calibrat (odata la 3 luni cele digitale, 6luni-1an cele clasice). Ar trebuii sa te duci sa ti-l calibreze. PE langa asta tensiometrele digitale nu fac diferenta intre zgomotul produs de un picamer pe afara si zgomotul pulsului ceea ce inseamna ca pentru ca sa nu primesti valori eronate trebuie sa stai nemiscat si sa nu se auda nici un zgomot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii sa-l folosesti.mai incearca.sunt sensibile.vezi bateriile.vezi erorile.