| malina_skh a întrebat:

Mi-am agatat o alunita si a dat sangele. Risc sa fac cancer? Este periculos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-o sa faci cancer doar fiindca ai agatat-o o data. dar daca e intr-o zona in care o traumatizezi usor ar fi mai bine sa ti-o scoti.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Se intampla...
Urmareste locul, daca se umfla mai mare peste o luna, doar atunci sa-ti faci probleme.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu faci cancer asa de usor... drept e ca alunitele sunt destul de periculoase ca se pot maligniza... insa deocamdata nu e cazul sa iti faci griji... trebuie tinut sub observatie, insa pentru linistea ta daca crezi ca te-ai simti mai bine du-te la medicul de familie si arata-i ce s-a intamplat... insa nu cred ca vor fi probleme... ai grija pe viitor sa nu il mai agati... multa sanatate

| LoryM22 a răspuns:

Semnele care ar trebui sa te ingrijoreze sunt atunci cand alunita iti da o senzatia de mancarime sau de usoara jena si isi schimba aspectul.

| cely a răspuns:

Incearca sa folosesti comprese cu frunza de aloe vera, dintr+o planta mai batrana. Ajuta sigur. Verificat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog ajutati-ma si pe mine...fratele meu sia agatat un pic dar a curs un pic de sange. e ceva grav? ce sa fac?