| jamillaemilia a întrebat:

Mi-am ars fata de la soare, dar rau...ma ustura, apoi a inceput sa se cojeasca si nu am avut de lucru si am inceput sa trag de cojite, sub ele am acum niste pete rosii, ca niste rani micute.help.ce sa fac? mai scap de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deyule794 a răspuns:

Incearca cu o crema hidratanta, cu aloe :X si da-te cu o crema de protectie solara, cu factor de protectie ridicat :* de preferat SPF50 >big grin

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aplică o cremă grasă cu alantoină/elastină/vitamina A și E/colagen pentru refacerea dermului!
Sănătate.
Pa, pa.

| Alesandraas a răspuns:

Incearca sa eviti sa stai la soare in primul rand si foloseste o crema de galbenele, poate iti trece.straight face
Mie mi-a trecut c am patit si eu la fel ca tine numai c eu am avut pe maini.
Sper sa-ti treaca si sa te bucuri in continuare de vara.

| jamillaemilia explică:

Gata,m-am calmat, am luat o crema de la farmacie care a facut minuni cu fata mea in numai o ora, A.I.protect(urban protection)daca mai patiti ca mine vi-o recomand cu incredere

| MIHAIEFTODII a răspuns:

Jamillaemilia ..http://greek-eshop.com/os/images/physai_protect.jpg ...aceasta crema? de unde o pot procura, si aproximativ pretzul..plizz

| jamillaemilia explică (pentru MIHAIEFTODII):

Eu am dat vreo 35 de euro.Nu pot sa vad pe link ul tau daca este vb de aceeasi crema