| Lora_6439 a întrebat:

Mi-am cumparat mai devreme de la farmacie ulei de ricin dar scrie pe el "pentru uz intern" si eu vreau sa mi-l aplic pe par si pe gene. Am mai avut si altfel dar pe ala scria ca e si pentru uz extern. Acum nu stiu ce sa fac. Imi poate face rau? Ca ma gandesc totusi ca e aceeasi planta, acelasi ulei... Dar de ce nu scrie nimic de uz extern?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are ce sa ti se intamplewinkingexact cum ai spus si tu este acelasi ulei si nu are cum sa apara complicatii, doar ca fii foarte atenta cand il folosesti pentru genewinking.

6 răspunsuri:
| DiannaDi a răspuns:

Exact asa scrie si pe al meu.si il folosesc pentru par si pentru gene la fel ca si tine! n-are absolut nimic! si eu il folosesc big grin succes

sarbatori fericite:*

| naya a răspuns:

Si eu am folosit si inca folosesc ricin extern, la radacinile firelor de par chiar daca are specificatie de uz intern si nu mi s-a intamplat nimic rau.

| prala a răspuns:

Stai linistita nu iti face nici un fel de rau.nu scrie pentru ca este si pentru uz intern! scrie clar "scrie mod d administrare intern : pentru adulti 1-2 linguri" si extern pentru scalp, unghii, pleoape.( nu stiu de ce nu scrie si pe al tau).

| DTralala a răspuns:

Nu se intampla nimic, stai linistita! uleiul de racin este ff bun si nu iti face rau chiar daca nu mentioneaza de uzul extern :*!

| ♂ яαυℓ ♥ ♫ ‹з a răspuns:

Eventual o greseala de tipar. laughing
Si eu folosesc deoarece am matreata in cap si am un obicei ca sa-mi dau cu unghia si mi se ia coaja cu tot cu piele.
De ceva timp folosesc nizoral, un sampon pentru diferite bolii. Se poate folosii si pentru bube pe fata etc. Destul de mic si scump (50 LEI, 60 ml).
Iti dau un sfat, daca ai probleme cu matreata cumpara-l. Nu o sa iti para rau.

Sarbatori Fericite.
Pa, pa.

| Lora_6439 explică:

Merci!
Nu am probleme cu matreata. ricin folosesc pentru cresterea parului big grin Am avut probleme cu matreata si mi-am luat un sampon cu propolis care mi-a facut foarte bine. :*