| RAY a întrebat:

Mi-am cumpărat niște casti Sony si atunci am o senzație ciudata cateodata simt o durere puternica in urechea stanga,e ascuțita,dureroasa, asa ceva n-am mai patit, oare ce o fi? am vazut un film si erau niste sunete ascutite si am avut durerea asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma.Nu stiu de ce te doare pe tine urechile dar iti zic ceva.De cand cu semnalele de telefoane, tv si alte semnale in aer, de cand cu telefoanele care e pur si simplu indispensabil omului, numai rahaturi de boli psihice. De ochi de urechi si altele. Stiu un omulet care practic traieste la marginea padurii, fara telefon fara tv sau internet.Tot satul se vaita de una sau alta, el de nimic nimic. Semnalul acustic in cazul tau iti strica urechea.

| OrangeFga a răspuns:

Nu mai folosi castile o perioada pana se remediaza problema. De regula nu cred ca e normal sa se fi intamplat asta, timpanul n-are cum sa fie lezat.
Avand in vedere ca sunt niste casti probabil ca volumul a fost prea ridicat.
Da-le o perioada sa se refaca. Daca problema persista iti recomand vizita unei persoane specializate.
Mult noroc happy!

| Soarec229 a răspuns:

Probabil, te incomodeaza castile in ureche, sau asculti muzica prea tare. happy