| iuliandamian a întrebat:

Mi-am cumparat niste biscuiti am muscat si am inghitit dupa am simtit un gust ciudat si mirosea a clor.
Acum sunt ametit si ma doare capul crying si simt ceva in stomac. crying
Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CaptainAmerica a răspuns:

Du-te la spital la urgenta si zile medicilor ce ti s-a intamplat si ei o sa te ajute. Cu multa placere!

| eXtreme21 a răspuns:

In primul rand verifica data de expirare a biscuitilor. Daca sunt expirati e ceva serios si va trebui sa mergi la doctor pentru ca situatia s-ar putea agrava. Daca obtii de la medici aviz precum ca biscutii au fost de vina, te poti adresa ANPC-ului (Autoritatea Nationala pentru protectia consumatorului) deoarece ti-au fost incalcate drepturile de consumator! (Asa cum spune primul drept al consumatorului: "dreptul de a fi protejati impotriva riscului de a achizitiona un produs sau de a li se presta un serviciu care ar putea sa le pericliteze/pune in pericol viata, sanatatea sau securitatea)
In cele din urma, poti primi daune morale, iar magazinul (societatea comerciala) de la care i-ai cumparat va fi sanctionata cu amenda contraventionala si suspendare pe o anumita durata de timp sau definitiv.
Sper ca am putut sa te ajut.

| iuliandamian explică:

Sunt varstai si ia-m aruncat

| passenger a răspuns:

Hai frate, n-ai nimic! Totul este de la psihic! Nu te mai gandi la asta.

| iuliandamian explică:

Mi-a trecut