| Klaus_Klaus_1996 a întrebat:

Mi-am cumparat recent niste lentile de contact. M-am uitat la nenumarate videoclipuri si tutoriale la cum sa le pui, dar orice incerc pur si simplu nu se prind de ochi, ori stau pe deget, ori pica complet. Am mana uscata, am incercat ai picaturi de ochi, tot nu reusesc sa mi le pun. Ce altceva as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Davina a răspuns:

Bună, Poți încerca aplicatorul pentru lentile de contact, este foarte ieftin și majoritatea persoanelor se descurcă bine cu el. http://www.xlentile.ro/aplicator-pentru-lentile-albastru

1 răspuns:
| fdhgcvnb a răspuns:

Salut! Nu am folosit vreodată lentile de contact, așa că nu te sfătuiesc din experiență. Sunt cosmetice sau de vedere? Nu cunoști pe nimeni care să fie purtător de lentile de contact,astfel încât să-ți dea câteva indicații,să vadă unde greșești? Poate e ceva în neregulă cu lentilele-am impresia că le-ai luat de pe internet sau ceva. Cel mai simplu este să-ți faci o programare la oftalmolog, să te-nvețe să le folosești. Dacă ești asigurat, nu plătești nimic și-așa știi că le pui corect, îți spune exact cum trebuie să ai grijă de ele și îți răspunde la orice întrebare ai putea avea despre ele. Eu nu aș mai încerca dacă te-ai chinuit atât și încă nu ai reușit-clar nu le pui corect sau e ceva în neregulă la ele-ai putea să-ți faci rău, mai ales dacă-s luate de pe internet.
Baftă!