anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am dat cu o solutie pentru negii aparuti din cauza HPVului si s-au ars, s-au intarit si uscat. Adica mai era putin si cadeau ei singuri, dar m-am scarpinat din greseala si i-am smuls de acolo. Ce se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se întâmplâ nimic rău, dacă au picat la scărpinat e bine, dacă nu te scărpinai picau oricum la jetul apei de la duș.
Acum dacă ai răni care sunt supărătoare poți folosi o cremă reparatorie pentru piele sensibilă,, Avene,, așa mi-a prescris și mie un doctor dermato-venerolog.Nu fac reclamă, vreau să ajut.
Sper să fiu înțeles de administrator!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se intind fiindca sunt contagiosi si apar in alte parti, daca-i scarpini si-i rupi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa-ți spun, fii foarte atent la igienă, acest virus se transmite foarte repede, printr-o simplă atingere, așa că e posibil să te autoinfectezi dacă nu respecți norme minime de igienă.
După fiecare atingere a negului, nu mai pune mâna și în alte părți ale corpului până nu speli bine mâinile cu apă și săpun.
E posibil sa iei virusul după penis și să-l transmiți în altă parte a corpului pe care ai atins-o cu mâinile nespălate.
Și pentru orice neclaritate ține legătura cu doctorul.

| DaniiAlex a răspuns (pentru anonim_4396):

Da mi un insta te rog, vreau sa intreb mai multe

| anonim_4396 explică (pentru DaniiAlex):

Haralambie Ilie este cont de Facebook, insta nu am

| anonim_4396 explică (pentru DaniiAlex):

Mi am facut Instagram acum.

| paul123paul123 a răspuns:

Negii hpv in general apar la fund, trebuie sa te speli zilnic cu săpun și cu săpun după a ce faci la wc și să ți uscată zona.