| Cadyb a întrebat:

Mi am dat un cercel acum o saptamana si 3 zile. E in regula sa scot cercelul medicinal si sa il inlocuiesc imediat cu unul suflat cu aur? Am un eveniment important si as fi vrut sa il pun pe cel de aur pentru ca imi plc foarte mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| F6x5 a răspuns:

Mai bine să aștepți puțin înainte de a schimba cercelul medicinal. De obicei, găurile noi au nevoie de aproximativ 4-6 săptămâni pentru a se vindeca suficient, iar schimbarea cercelului prea devreme poate duce la infecții

| F6x5 a răspuns (pentru F6x5):

Dacă vrei cercelul cu aur pentru eveniment, asigură-te că este aur de calitate, preferabil 14k sau mai mult, și sterilizează-l bine înainte de a-l pune. După eveniment, ideal ar fi să revii la cercelul medicinal până la vindecarea completă.

| Andreea201329cu a răspuns:

Nu! Cerceii medicinali trebuie sa ii porti mai mult! Daca iei niste cercei din aur si tii pui dupa o perioada scurta de timp, risti sa faci infectii.Eu zic ca ar trebui sa ii mai porti cam o saptamana