Dacă nu trebuie să ieşi din casă, încearcă tinctura de propolis, este cicatrizantă, o să usture puţin dar e foarte bună. Însă pătează pielea pentru o scurtă vreme...Sau o cremă de gălbenele, fie simplă, fie cu propolis, se găseşte la magazinele naturiste. Ori talc mentolat.Sunt bune şi tamponările cu gheaţă. Data viitoare când mai epilezi mustaţa, pudrează locul cu un pic de pudră de talc înainte de a aplica ceara ori benzile epilatoare, creează un strat protector între piele şi ceară/benzi. Sfatul e valabil şi pentru alte zone sensibile.
Si eu m-am epilat asearasi ma usutura rau, m-am dat cu crema de fata si dupa aia mi-a trecut.
Sunt creme antibiotic. Intreaba la farmacie. Pentru iritatii din astea sunt foarte bune.
La salon am vazut, ca dupa epilare, iti da cu un ulei calmant si presara Baneocin pulbere. Eu am incercat acasa si cu baneocin crema, si merge, nu se mai irita zona. Sterge zona cu un ulei calmant, crema si aplica si Baneocin (se gaseste in farmacii, e pe baza de antibiotic, neomicina daca nu ma insel).
Foloseste CIPLOX e pentru ochii dar doctorita mi-a spus ca e bun si pentru infectiile de pe fata, eu l-am folosit si intr-o zi mi-a trecut