anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut 2 teste de sarcina acum o saptamana si mi-au iesit pozitiv.Am toate simptomele unei femei insarcinate. Mi-a intarziat menstruatia mai bine de 6 saptamani si totusi acum 2 zile tocmai ce mi-a venit.Nu stiu ce sa cred? Am mai facut un test si tot pozitiv este. Oare o sa pierd sarcina? Mai sunt insarcinata? Abia in 2 zile am programare la doctor dar nu mai a rabdare, ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este menstruatie, este o sangerare pe sarcina. E posibil sa fie o amenintare de avort, dar mai degraba, mai ales daca nu ai alte simptome, este o sangerare de implantare. Oricum, lasa balta programarea, du-te acum la urgenta, la camera de garda. Orice sangerare pe sarcina este un semn mare de alarma.

| lays a răspuns:

Cred ca esti insarcinata.mama mea a era gravida desi avea menstruatie.se poate sa fie si o hemoragie.mai bine du-te la medic!

| ang3l a răspuns:

Nu uita ca poti avea si ciclul peste sarcina, deci esti ansarcinata si ai si ciclu, pana la 4 luni e posibil si asta, cel mai sigur mergi la medic