| GorillaLord a întrebat:

Mi-am facut analizele si mi-au iesit transaminazele mari, ce sa fac sa le scad nivelul? Fac si sala si mananc multe proteine in general, iau proteina din carne si ce-i drept consum cam multa pentru ca nu am o dieta stabilita. Consum si alcool din cand in cand nu foarte des si nu foarte mult ce-i drept am si exagerat in trecut dar mereu dupa incidente de genu faceam o pauza mai lunga, oricum nu am mai baut mult in ultimul timp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarianG98 a răspuns:

Salut! Transaminazele pot sa creasca in boli. banale, dar si in unele grave sau foarte grave.Deoarece nu poti sti de la inceput in care dintre cele doua categorii te incadrezi, daca ai transaminaze mari cel mai intelept lucru este va adresati unui gastroenterolog sau hepatolog bun din zona dvs, pentru lamurirea problemei.

2 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

De ce sa le scazi? Te simti rau?

| GorillaLord explică (pentru dinaprilie):

Nu deloc chiar ma simt super ok