| alice_5598 a întrebat:

Mi-am facut azi analize la sange.Acum am o vanataie mare in locul de unde mi-a luat sangele si ma doare foarte tare. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pune gheata.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pune un cub de gheață, stimulează circulația și sângele va reintra în circulația sangvină.
A intrat cu acul dincolo de peretele venei nerespectând traiectul ei și de aceea s-a ajuns aici.
Pa, pa.

| fabiola a răspuns:

Ai facut un hematom.Gasesti la plafar venoton, maseaza usor locul de 2 ori pe zi!

| cretzufinish a răspuns:

Pune gheata sau o felie de cartof crud daca se si umfla. Maine nu o sa mai ai nimic.winking

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să aştepţi să treacă.

| Sin a răspuns:

Puneti un cubulet de gheata sau o sticla de apa rece si o sa iti treaca.

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Da-te cu crema de galbenele, bandazeaza locul acela si pune ceva rece peste. Cel mai bine ar fi sa pui gheata! Succes!

| judgement a răspuns:

Poti sa pui ceva rece in zona vanataii, ca sa mai amelioreze durerea, oricum va disparea in 2-3 zile deci stai linistata happy

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Dupa parerea mea pune un pic de spirt pe o vata si freaca tare acolo unde te doare si ai sa vezi ca o sa-si faca efectul :P
http://bogy.sub18.ro/wp-content/uploads/2009/01/20012009008-1024x768.jpg

| KLU a răspuns:

Sa o lasi in pace si iti trece. daca in 2-3 zile nu se amelioreaza fa o vizita la medicul de familie.
orice ar fi, sa nu te puna naiba sa pui gheata sau sa te scarpini sau alte prostii.

| KLU a răspuns:

Ma. voi ati cazut in cap cand erati mici?
cum sa pui ma gheata pe leziunea care o are ea? vreti sa ii pocneasca vena sau ce?
stiu din experienta ce prostie e sa tii gheata pe o zona din asta ( am avut 5 fracturi la glezna dreapta facute in acelasi timp) si mai rau a fost. dupa ce ca in zona aia aveam tendoanele si venele facute praf, gheata mai lipsea...mai tare se umfla. noroc de bandaj, ca cine stie cat se mai umfla.

| menotyou444 a răspuns:

Pai asa am avut si eu ca am miscat mana si mi-a ramas vanat si doare.stiu cum e dar intr-o saptamana si cateva zile trece te asigur si nu ramane nicio urma nimica si nici durere. sper ca ti-am fost de folos

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Pune gheata pe ea, si asteapta sa treaca...oh go on:*

| Bibitzzzaa a răspuns:

Raspunsul tau aici... pune un cartof sau o compresa