| Calinm22 a întrebat:

Mi-am făcut consultatie la ochi pentru lentile de contact și am comandat in aceași zi și lentile, după 2 săptămâni de utilizare am inceput sa văd mai rău cu ochiul drept. De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Adresează-te medicul oftalmolog care te-a operat. Acesta îți va da un răspuns clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ochio? Sau la pinochio?laughing Lentilele de contact cine ti le-a prescris medicul oftalmolog sau asa ai vrut tu sa i ti pui?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MihaelaDart):

La ce operatie te referi ca el nu a spus ca s-a operat, si a pus lentile de contact asta nu presupune operatie

| darrio2007 a răspuns:

Aveai probleme cu vederea sau doar ai vrut lentile de contact că este la modă?

| MihaelaDart a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

In momentul acela cred ca telefonul mi-a schimbat cuvantul fara sa fi observat greseala scrisa. Oricum de asta, tot trebuie sa se prezinte la medicul oftalmolog.
Am fost purtatoare de lentile de contact cosmetice cei drept desi nu am avut vreo reactie adversa de la ele, doar in momentul cand au expirat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MihaelaDart):

Am inteles, am glumit cand am spus pinochio mi-am dat seama ca telefonul a scris ce a vrut el, mult succes