Stai linistita, nu e chiar atat de grav. Chestia cu cancerul e o idee generala. Ar fi indicat sa aplici niste crema cu propolis, sau, mergi la piata si la comerciantii de miere de albine gasesti sticlute cu tinctura de propolis. Si pui in fiecare zi pe alunita. Poti sa pui direct sau poti sa pui o mica compresa si pe deasupra pui un plasture.
Fugi repede la medic. El iti va da niste sfaturi utile. Nu toti de pe TpU stiu ce e bine. Ai sa ai raspunsuri mii. Adica diferite si n`ai sa poti lua o decizie. Fugii la doctor pentru sanatatea ta BAFTA
Alunita traumatizata se vindeca si singura aplicand o crema antibiotica, pentru a evita suprainfectia. De preferat este sa va vada un dermatolog pentru a stabili daca este o alunita benigna si poate fi lasata pe loc sau va trebui excizata.
Alunitele trebuie sa le vada un oncolog si nu dermatolog, eu la fel am avut sub brat si ma incurca mereu, am plecat la chirurg sa mi-a taie si el mi-a spus ca numai oncologul poate stabili, ce fel de alunita este si daca se permite de inlaturat, ar fi bine sa faci un control la oncolog.
Pai in primul rand, dermatologul trebuie sa vada primul. apoi te trimite la oncolog si dupa la chirurg.
Nu are nimic dermatologul cu alunitele, el nu poate sa ea o disgnoza, oncologul vede daca alunita e benigna sau maligna, la ce sa faci un drum in zadar si la dermatolog.
Spune-i mamei tale ce ti s-a intamplat, mergi la doctor, fa ceva urgent, daca mai stai nu e de bine, se agraveaza! Numai bine~!