| niky013 a întrebat:

Mi-am facut gaura in ureche. Mi-am pus si cercelul dar tot nu imi trece rana a trecut o luna deja, daca stiiti cumva ceva vreo crema sau ceva de genu lasati un mesaj.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ...:::are a princess in a big world:::... a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru eu m-am dat cu crema de galbenele

6 răspunsuri:
| niky013 explică:

Nu iti trebuie crema. Puneti un cercel medicinal si dupa aprox. 3-4 saptamani il poti schimba cu ce fel de cercel vrei.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Tetraciclina unguent. Este un antibiotic.

| Mar a răspuns:

Pai depinde si ce cercel ti-ai pus.ar trebuii unul de aur.eu cand mi-am facut mai multe gauri m-a cam durut.nu m-am dat cu o crema anume.si mai ales ca asa este cand iti faci gauri. pupici :*

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Crema de galbenelewinking

| Bacteriuță a răspuns:

Crema de galbenele tongue

| Bibu_2231 a răspuns:

Încearcă cu cremă de gălbenele. Dacă într-o săptămână de utilizare zilnică a cremei nu trece rana, dă-ţi-l jos.
Riscul unei infecţii e foarte mare. Aşa că dă-ţi-l jos. Eşti mai frumos/ă natural/ă. :]