| anonima125 a întrebat:

Mi am facut o cultura de col si mi-au gasit stafilococ auriu
cum se poate transmite?
se poate transmite prin imbratisari, saruturi?
nu vreau sa ii dau si iubitului meu sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Din moment ce ti l-a gasit in col, inseamna ca, calea de transmitere prin care ai putea sa-ti contaminezi partenerul( daca nu e deja contaminat) e sexuala. Folositi prezervativul pana scapi de stafilococ.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cultura de col uterin? Atunci se transmite prin contact sexual neprotejat si maini murdare (nespalate dupa ce ti-ai atins organele genitale).

| kleorys a răspuns:

Infectiile stafilococului auriu se vindeca cu Detoxamin - 6 capsule pe zi pentru refacerea sistemului imunitar, in fiecare dimineata se bea 250 ml de apa (apa fiarta si racita), 30 de grame de miere dimineata pentru vitaminizare, se tine cura cu suguri de legume, nu se mananca carne 2 saptamani si nici un aliment care contine proteine. Si dispare infectia.

| MDLNA a răspuns:

Bună,îmi pare rău în primul rând.
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/36191/.html Vezi poate găseşti ceva aici.