| LifeEndsWithADream a întrebat:

Mi-am facut un cercel in ureche in helix (partea de sus a urechii). Au trecut 5 zile de atunci, pana acum nu mi-a durut deloc dar azi a inceput sa ma doara. Asa o senzatie de ardere. (insa nu exagerat.) E normal? de infectat nu cred ca e infectat, sangerari nu am avut deloc, nici roseata, am dezinfectat cu spirt sanitar de mai multe ori in fiecare zi, nu m-am lovit, deci am avut mare grija.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In partea asta se vindeca mai greu iar inflamatia persista multa vreme(de acolo senzatia de ardere), cel putin eu, si alte cunostinte de-ale mele, asa am patit.Deci e normal. Ai grija sa nu se fii umflat urechea prea tare si cercelul sa fie prea mic, pentru ca iti poate crea neplaceri daca nu il schimbi. In cazul in care nu s-a umflat asa tare, iti recomand sa il lasi in pace, sa tii parul prins, sa ai o fata de perna curata, etc, toate masurile de igiena ca sa previi infectia. Poti sa aplici local apa oxigenata si/sau betadina, in cazul in care nu ai si nu vrei sa iti cumperi e bun si alcoolul sanitar. Daca vezi ca durerea persista, si urechea e rosie, umflata foarte mult, calda si eventual daca simti ca pulseaza, scoate-l imediat si dezinfecteaza locul, iar daca devine grav, mergi la spital. Nu cred ca va fi cazul, dar e bine de stiut, cu infectiile nu e de gluma.