| afrodita3333 a întrebat:

Mi-am inceput de curand viata sexuala si de fiecare data cand se intampla penetrarea simt oarecum o presiune in partea de jos a stomacului destul de incomoda.Din ce stiu eu am un himen elastic si cand am facut-o prima data nu a curs sange nu m-a durut,nu nimic, dar si atunci si acum simt acea presiune.Se poate ca hinenul sa nu se fi rupt avand in vedere ca respectivul nu este foarte dotat? Usor cu mistou'va rog laughing!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Himenul elastic se rupe doar la prima nastere vaginala, oricat de dotat ar fi partenerul. Dar himenul elastic nu determina dureri si snici nu este principala cauza de lipsa a sangerarii la deflorare. O sa afli exact starea himenului tau la primul consult ginecologic care este obligatoriu in prima luna de la inceperea vietii sexuale.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

În primul rând trebuia să faci o "verificare" locală pentru a se constata dacă himenul este rupt sau nu; abia dacă se constată că nu este rupt putem vorbi de himen "elastic"...

Faptul că nu a curs sânge ( sau nu l-ai observat ) la primul act sexual NU înseamnă că himenul nu s-a rupt - cam 20 % dintre fete NU sângerează DELOC la deflorare.

Senzaţia de presiune este normală, aşa cum explica şi Empathizer.

| Empathizer a răspuns:

Este normal sa simti o presiune in timpul intromisiunii, pentru ca asta e ceea ce se intampla efectiv atunci: organul sexual masculin exercita o presiune prin vagin asupra organelor abdominale. Cu timpul nu ti se va mai parea incomod.
Daca nu ai facut un examen medical local, nu ai e unde sa stii daca ai sau nu himen complezent (elastic, cum ii spui tu). Daca sangerarea la primul contact sexual a fost mica, cum se intampla de regula, e posibil sa nu fi observat sangele ca atare, pentru ca era diluat prin amestec cu secretiile genitale si cu sperma, daca nu ati folosit prezervativ. Deci faptul ca nu ti s-a parut ca ai sangerat la deflorare nu e concludent pentru a afirma cu certitudine ca ai un himen complezent.