Bună!
Sângerarea după deflorare durează ( maxim ) câteva minute şi, eventual, sunt posibile scurgeri maronii SLABE în ziua următoare ( datorită faptului că se curăţă vaginul de sângele rămas după ruperea himenului ).
Dacă această secreţie maronie persistă, atunci e posibil să te afli aproape de perioada menstruală ( e posibil să-ţi vină menstruaţia mai devreme cu câteva zile )...
Sau, e posibil să fie o problemă mai gravă : o rană pe peretele vaginal, etc.
Dacă secreţia maronie continuă şi azi, sau apare sângerare ( şi nu e vorba de menstră ), atunci e necesar un control ginecologic.
Toate cele bune.
Te duci la ginecolog, așa e normal după prima partidă de sex!
La câteva zile faci o vizită la medic.
Raspunsurile tale de la majoritatea intrebarilor sunt degradante și batjocoritoare, iti recomand să o lași moale și sa incerci sa fii si tu cat de cat mai serios, nu te văd bine.
E complicat sa o faci perfect si chiar sunt rare cazurile in care nu doare nimic, tu acum trebuie sa stai chill ca nu e ceva grav, e ceva normal dupa prima experienta sexuala. Doar daca incep dureriile mari sa mergi la doctor, dar asa e ok. Sper sa nu apara compicatii :*
Deci ai facut sex dar cat timp daca ai vreo 18-22 de ani mai putin de 4 ore daca ai depasit atunci da asa mi-a spus profu de bio asa a patit si el chica
Sall nu e nimic grav e doar cand faci sex prima data am patit-o si eu dar am cautat pe net si mi-a zis ca asa e cand faci sex prima data!