Ii nasol, inseamna ca trebuie sa-ti pui alta plomba, si repede, ca maseaua cariata se strica de tot, si acum "alti bani, alta distractie" pe capul tau, vorba ceea...
Aaa? Nu, o sa mearga la WC, nu patesti nimic.
Este la fel cum ar fi daca ai inghiti o guma (eu am inghitit vreo zece cand eram mic, nu toate odata).
Si lasa=l pe @TipuVerde, il ia gura pe dinaite, auzi, plombe din plumb. Doamne Dumnezeule, ce lume!
Doamne dar stiu ca ai un destist idiot! =D N-are ce sa-ti face, doar e din ipsos sau ceva de genu asta, ori se digera ori o elimini si in cazul ala e mica si nu cred c-o s-o simti.
Doar daca plomba ta nu este din plumb, care este toxic, caz in care vei muri.
Ei bine...de-n data ce medicul stomatolog introduce plomba in cavitatea bucala (gura), existand riscul de a o inghiti, nu cred ca te poate afecta. Iti recomand sa te duci la dentist sa iti pui o plomba noua
bineinteles ca NU este nimic rau. Cu sa sa te poata afecta.
Stai linistita. Multi oameni patesc asta si nu au murit
Nu ai de ce sa fi speriata. Acea plomba nu e toxica sau ceva de genul ca sa patesti ceva. Si in plus cat de mare poate fi
Nu o sa patesti nimic. Stai linistita ok
Nu este nimic rau! cate am inghitit eu la viata mea si nu am patit nimic!
staai linistita:*:*
Nu se digera plomba, ar trebui, cel putin teoretic, sa o elimini curand. (teoretic).
Si eu am ighitit plomba mancam seminte prin Italia in tirc cu tacicameu si am crezut ca este o seminta stricata dupa aia miai dat seama cai prea mentolata