anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am luat acum 1 luna un trening pentru orele de sport si am observat ca se tocesc intre picioare... Poate ma frec intre picioare dar nu sunt gras... Daca stiti ce sa fac sa nu ma mai frec intre picioare ca se vede tare naspa!winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| chivas21 a răspuns:

Pai Boss`i ca tine sunt oameni grei! N`ai ce sa faci, asta e! laughing))

| ary a răspuns:

laughing laughing Off, Doamne, ce intrebare! Sunt prea stramti, evident.

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca treningul este de o calitate inferioara. Aplica un petic dintr-un material mai rezistent. Ceva din blugi.

| luetA a răspuns:

Baga-ti un cric intre picioare.

| scarly86 a răspuns:

Trebuie sa ti alegi niste pantaloni de trening dintr un material mai bun, care nu se deterioreaza in timp prin frecare, ceva mai alunecos pe partea externa.nu i corpul tau de vina, depinde de material.

| francesca a răspuns:

Sa nu te mai freci intre picioare cand mergi? pai mergi cracanat! sau daca nu poti, cumpara o noua pereche de pantaloni, dar ai grija sa fie de calitate.