Si eu folosesc crema asta si pot sa spun ca mi'au disparut aproape complet coshurile.sunt foarte multumita
E buna dar NU pentru orice ten! Oricum eu am incercat sute de creme, toate marcile degeaba! Am facut cateva sedinte si mi-a disparut tot! Cam 200 lei/sedinta o data pe luna! Numai asa am scapat! Acum nu mai am probleme! Cremele daca nu sunt potrivite pentru tenul tau iti fac si mai rau. Iti vor aparea si mai multe! Dar eu sper sa ai noroc!
Uite o parere profesionista : http://pasagera.ro/solutii-pentru-acnee-acid-azelaic-skinoren.html
Si daca o sa dai un search pe pagina cautand " acnee " o sa gasesti multe articole utile pentru intretinerea ei, cicatricele post-acnee si tot asa.
Am vazut ca nu merge link-ul :
Intra pe www.pasagera.ro si in dreapta la cautare scrie " Skinoren " si iti apare " Soluţii pentru acnee – acid azelaic – Skinoren ", e penultimul articol.
Iubesc crema asta:X:X.Inainte eram evitati de toti dar acum, am si gagica:X:X:, nu stiu daca poti observa in avatarul meu, dar am tenul complet curat.SUcces:*