| TrendyHedgehog a întrebat:

Mi-am luat o crema speciala care ajuta la eliminarea vergeturilor.Problema e ca din cate am inteles vergeturile se pot diminua daca inca au o culoare rosiatica dar ale mele sunt deja albe.Credeti ca mai are rost sa dau cu crema aceasta? Sunt sanse sa dispara vergeturile? Multumesc frumos! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| oDoddeX a răspuns:

Daca sunt de culoare roz/mov iti vor disparea repede...dar iti va trebui o crema cu unt de cacao sau cu unt de shea happy dar daca sunt de culoare gri/alb iti vor disparea mai tarziu.sad

| oDoddeX a răspuns:

Daca sunt albe/gri iti vor disparea mai tarziu...incearca sa te dai cu o crema ( cu unt de shea sau cu unt de cacao aceasta crema te va ajuta mult mai mult) incearca sa faci si sport ca pielea sa fie mai elastica. Date de 3 ori pe zi cu acesta crema. Sper ca te-am ajutat cat de cat.happy